El PSC, contrari a la llicència que s'ha donat a BonPreu per fer un supermercat a Sant Fruitós

Considera que l'entrada a l'aparcament de l'establiment perjudicarà l'interès general en benefici d'una empresa particular

Redacció
07 de maig del 2019
Actualitzat a les 11:47h
El PSC de Sant Fruitós -que forma part del govern municipal juntament a Gent fent Poble- es mostra contrari a l'atorgament de llicència per a la construcció d'un supermercat de la cadena BonPreu a l'entrada a l'aparcament.

Segons expliquen els socialistes la llicència opta per fer l'entrada del supermercat per un vial de nova creació, que ha de ser zona de vianants, i desatén el que indica el tècnic municipal, que proposa una entrada pels carrers ja urbanitzats i aptes per vehicles rodats (cotxes i camions).

El PSC valora que amb la llicència s'hipoteca un vial que en un futur ha de ser per a vianants o bicicletes, per acollir el nou Centre d'Assistència Primària (CAP), la futura comissaria de policia i integrat en una zona verda. A més, la llicència obligarà a regularitzar l'entrada i sortida al pàrquing amb un semàfor, amb les possibles retencions viàries que això comportarà.