La presentació de la candidatura del PSC Sant Joan fa petit el Mas Sant Joan

Elia Tortolero parlant durant l'acte del PSC de Sant Joan de Vilatorrada
Elia Tortolero parlant durant l'acte del PSC de Sant Joan de Vilatorrada | PSC
Redacció
06 de maig del 2019
Actualitzat a les 17:05h
El Partit dels Socialistes de Sant Joan de Vilatorrada va presentar diumenge al migdia la seva candidatura per a les eleccions municipals del proper 26 de maig. Envoltats de més de 180 persones, el Mas Sant Joan es va quedar petit per a desenes de veïns i veïnes que van haver de seguir des de fora l'acte de presentació.

Acompanyats pel secretari d'organització Salvador Illa i del secretari de política municipal Tomàs Casero (actual regidor de Sant Fruitós de Bages), els socialistes es van presentar com "l'única opció capaç de liderar el canvi a Sant Joan".

Salvador Illa va intervenir visiblement emocionat pels resultats obtinguts a les eleccions generals i, molt especialment, per l'escó obtingut al Senat per Elia Tortolero, la primera senadora socialista de la Catalunya central. A més, va destacar que amb Tortolero al senat i a l'alcaldia ningú podrà defensar millor el municipi. 

Tortolero per la seva banda va començar l'intervenció felicitant als socialistes per els resultats del passat 28 d'abril, recordant "que cal seguir treballant per traslladar tota aquesta força a les municipals" i cridant a la mobilització per a fer realitat el canvi.

Tortolero va fer especial èmfasi en "l'escenari d'ingovernabilitat" que Sant Joan pot patir si no es capitalitza el vot a favor del canvi en el PSC, i és que aquestes eleccions son vuit el número de partits que es presenten a les municipals.

Ja en la presentació de l'equip de persones que formen la candidatura, es va mostrar "molt orgullosa" del seu equip. Un equip de persones implicades amb el poble des de diferents sectors; esports, ampes, cultura, joves, gent gran... "som un equip preparat, amb gent professional de les diferents àrees i amb el ferm convenciment d'apujar-nos les mànigues i tornar a fer de Sant Joan el poble que els veïns i veïnes ens mereixem després de 8 anys de paràlisi i retrocés" va sentenciar Tortolero.

L'acte va acabar amb un piscolabis i música, mentre que els diferents membres de la llista saludaven als veïns i veïnes que havien anat a fer-los costat.