La CUP Artés omple l'Auditori en la presentació de la seva llista electoral

Acte de presentació de la candidatura de la CUP a Artés
Acte de presentació de la candidatura de la CUP a Artés | CUP
Redacció
06 de maig del 2019
Actualitzat a la 13:36h
Un centenar de persones han omplert aquest diumenge l'Auditori de Cal Sitges en el que ha estat la presentació oficial de la llista de la CUP Artés per a les properes eleccions municipals. L'acte el va encetat el que ha estat alcalde durant els darrers dos anys, l'Ernest Clotet i Berenguer, fent un balanç de la feina feta i dels projectes realitzats durant aquesta legislatura. Clotet, qui després de 8 anys al capdavant de la CUP Artés fa un pas al costat, ha emfatitzat que el projecte municipal de la formació independentista recau en el col·lectiu i no en el personalisme i que, per tant, el projecte continua.

Seguidament es va donar pas a la Mireia Vehí, exdiputada de la CUP al Parlament de Catalunya. La seva intervenció sobre municipalisme va deixar clar que el paper de la CUP és crucial i inevitable per lluitar contra l'especulació urbanística, contra les grans corporacions, a favor de l'ecologisme i el feminisme i per la construcció d'uns Països Catalans lliures. Acte seguit es va fer la presentació del vídeo de campanya de la CUP Artés, que va gaudir d'una gran acceptació i va arrencar algunes rialles al públic, i s'ha procedit amb la presentació dels membres de la llista electoral, amb un discurs final del que s'ha escollit com a cap de llista, en Pere Bitriu i Comallonga.

El nou candidat a l'alcaldia d'Artés s'ha expressat amb una emotiva presentació en la qual ha destacat alguns dels elements que defineixen a la CUP i el poder del treball horitzontal, assembleari i constant d'un col·lectiu de persones que pensen el poble setmana rere setmana i que, sigui quin sigui el resultat de les eleccions, ho seguiran fent.

L'acte va concloure amb un berenar per a totes les assistents.