Els Tirallongues completen una bona actuació a Esparreguera

per Redacció , 6 de maig de 2019 a les 12:43 |
Els Tirallongues coronant un 4 de 7 amb agulla | Tirallongues
Aquesta informació es va publicar originalment el 6 de maig de 2019 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
Aquest diumenge els Tirallongues s'han desplaçat a Esperraguera, convidats per la colla castellera local amb qui han compartit plaça juntament amb els Xiquets de Vilaseca

Per començar, els Tirallongues i la colla local han entrat amb 2 pilars de 4 i els Xiquets de Vilaseca amb 1 pilar de 4. A primera ronda els manresans han descarregat un 4 de 7 amb agulla, la colla local amb un 3 de 7 i els Xiquets de Vilaseca un 3 de 6.


A segona ronda els Tirallongues ha descarregat un 4 de 7, Esperraguera un 4 de 7 i Vilaseca un intent de 3 de 6 amb agulla, on en ronda de repetició han aconseguit descarregar.

A tercera ronda Tirallongues ha descarregat un 3 de 7, Esparreguera un 3 de 6 aixecat per sota i Xiquets de Vilaseca una torre de 6. Per finalitzar, Manresa ha fet 2 pilars de 4 i 1 pliar de 5, la colla local ha tancat amb 3 pilars de 4 i Xiquets de Vilaseca amb 1 pilar de 4.

 

Participació