ERC de Castellnou presenta la seva candidatura i programa en un acte ple de veïns

Domènec Òrrit entrevistat per Alba Subirà
Domènec Òrrit entrevistat per Alba Subirà | ERC
Redacció
05 de maig del 2019
Actualitzat a les 20:49h
Aquest dissabte Esquerra Repúblicana de Castellnou va presentar la candidatura i el programa per a les properes eleccions municipals en una Sala Polivalent del Nucli històric plena de veïns.

L'acte va comptar amb la presència de la senadora Mirella Cortés que va destacar l'extraordinària transformació soferta pel poble bagenc des que els republicans en van assumir el govern. Seguidament l'alcalde i canditat, Domènec Òrrit, va dialogar en format entrevista amb Alba Subirà.

Òrrit va explicar en detall la feina feta durant aquest any de govern de concentració i les línies de futur per als propers quatre anys. Ho va fer acompanyat d'una projecció on s'avançaven els projectes en marxa i les propostes de futur, tots ells enmarcats dins de l'ideari d'Esport-Natura-Cultura. D'aquesta forma va anar presentant els 9 candidats de la llista republicana; Manel Valero, Joan Molina, Anna Sixto, Dani Trujillo, Lídia Ribera, Marina Navío, Lluís Thomen i Mar Romacho. L'acte va finalitzar amb una fotografía de conjunt amb els candidats suplents i un berenar per a tots els assistents.