El xef Marc Ribas és el convidat d’honor del 7è Sopar Gastronòmic de la Fira dels Matiners

Anna Castillo, Marc Lozano, Eudald Vilaseca i Benvingut Aligué
Anna Castillo, Marc Lozano, Eudald Vilaseca i Benvingut Aligué | AjAvny
Redacció
05 de maig del 2019
Actualitzat a les 12:04h
Avinyó posarà sobre la taula el proper divendres 10 de maig els dos productes gastronòmics estrella del municipi: el porc Ral, del Grup Roma-Escorxador d'Avinyó i els vins Abadal. Els cuiners de l'associació Els Fogons dels Bages elaboraran, per tercer any consecutiu, el maridatge que fusionarà cultura i gastronomia i que es converteix en el preludi d'una nova edició de la Fira dels Matiners que Avinyó celebrarà el 12 de maig.

El cuiner i presentador de televisió Marc Ribas serà el convidat d'honor de la setena edició de la festa gastronòmica que cada any acull el Celler Abadal. El Celler es converteix en l'amfitrió d'una trobada única entre dos productes de primer nivell que comparteixen territori avinyonenc: el porc Ral i els vins Abadal. El Sopar Gastronòmic és una oportunitat única per degustar-los cuinats pels millors cuiners del Bages. 

Els convidats d'honor dels anteriors sopars han estat l'escriptora Empar Moliner, la consellera Meritxell Serret, l'historiador Llorenç Ferrer, la sommelier Clara Antúnez, l'enòleg Lluís Tolosa i el cuiner Jaume Biarnés. 

El sopar, que es fa al Celler Abadal (Horta d'Avinyó), té un preu de 40 euros. Les reserves s'han de fer abans del 6 de maig a aquesta web.