Junts per Catalunya al Bages presenta els seus caps de llista en un acte a Sant Mateu de Bages

Foto de grup dels alcaldables de Junts per Catalunya al Bages
Foto de grup dels alcaldables de Junts per Catalunya al Bages | JxCat
Redacció
04 de maig del 2019
Actualitzat a les 19:19h
Aquest divendres, el restaurant La Manufactura de Valls de Torroella va ser l'escenari de l'acte de presentació de tots els alcaldables de Junts per Catalunya a la comarca del Bages. 

L'acte va començar amb la benvinguda de l'alcalde i de 'alcaldable de Sant Mateu de Bages, municipi que acollia l'acte. En Joan Ullé i en Pep Junyent respectivament van tenir paraules de record per l'alcalde que els havia precedit, el desaparegut Pere Ribera.

Seguidament, Ivet Castaño, presidenta comarcal del PDECat al Bages i David Bonvehí, president del PDECat i expresident comarcal del partit al Bages, van pujar a l'escenari per fer un reconeixement als alcaldes i caps de llista que han decidit no concórrer a les properes eleccions municipals d'aquest mes de maig, i per tant, finalitzar la seva etapa com a càrrecs electes en aquest mandat. Castaño i Bonvehí van tenir paraules d'agraïment i reconeixement a tots i cadascun d'ells, per tota la trajectòria i dedicació al servei dels seus municipis. 

La segona part de l'acte-sopar consistia en la presentació de tots els candidats dels municipis del Bages, cridats a l'escenari, del més petit al més gran pel que fa a la seva població. A tots ells se'ls hi va demanar quina motivació els duia a presentar-se o què volien aportar al seu poble, tenint un breu temps per a contestar. La majoria de respostes parlaven d'il·lusió, de compromís, de responsabilitat, estima i ganes de millorar cadascun dels seus municipis. 

Finalment, es va fer la foto conjunta i es van projectar alguns vídeos, entre ells, els del Conseller Lluís Puig i del President Carles Puigdemont, que van voler agrair la valentia i generositat i encoratjar als nous candidats del Bages. 
La presentació va aplegar a 200 persones d'arreu de la comarca. Recordar que Junts per Catalunya ha fet llista a 28 dels 30 municipis del Bages i a l'EMD de Sant Martí de Torroella.