La CUP d'Artés presentarà els seus candidats amb un acte públic diumenge

Assemblea de la CUP d'Artés
Assemblea de la CUP d'Artés | CUP
Redacció
04 de maig del 2019
Actualitzat a les 15:40h
Aquest diumenge és el dia que la CUP Artés ha triat per a fer la presentació pública de totes les persones que integraran la llista electoral de la candidatura per a la propera legislatura. Després d'anunciar ja els set primers llocs, el passat 18 de març van decidir en assemblea la composició final de la llista que representarà la candidatura en els propers comicis electorals.

Després de presentar-se dos cops i governar a través d'un pacte amb ERC, la CUP d'Artés presenta una "llista renovada però amb experiència que vol continuar el treball fet els últims anys per arrelar el canvi iniciat durant aquests darrers vuit anys de treball al consistori". "Ens tornem a presentar per seguir posant de relleu la participació, el treball comunitari i solidari i l'ecologisme des d'un municipalisme compromès amb la lluita pels drets civils i polítics, l'antifeixisme, el feminisme i la construcció nacional dels Països Catalans", expliquen.

El resultat del treball col·lectiu per realitzar la  llista electoral ha tingut en compte el codi ètic amb el qual es va presentar fa quatre anys. Aquest codi, entre altres coses, implica que els regidors no poden ocupar el càrrec més de dues legislatures consecutives, per promoure la regeneració democràtica. Per aquest motiu l'Ernest Clotet, actual alcalde i qui fins ara ha estat la cara visible del projecte polític, no serà el candidat a l'alcaldia en compliment del compromís anterior tot i que seguirà treballant en el sí de l'assemblea per consolidar la feina feta aquests últims vuit anys.

L'acte de presentació serà a les 6 de la tarda a l'Auditori de Cal Sitges i comptarà amb l'assistència de l'exdiputada i membre del Secretariat Nacional de la Cup, Mireia Vehí.