Rellotges a zero: dimecres se celebrarà el primer debat electoral de Manresa

El Pou de la Gallina i la Federació d'Associacions de Veïns organitzen la primera trobada dels caps de llista que aspiren a l'alcaldia de la capital del Bages

Els cinc candidats amb representació a l'Ajuntament i quatre dels que no en tenen participaran al debat
Els cinc candidats amb representació a l'Ajuntament i quatre dels que no en tenen participaran al debat | Estefania Escolà
Redacció
04 de maig del 2019
Actualitzat a les 11:24h
La revista El Pou de la gallina i la Federació d'Associacions de Veïns de Manresa (FAVM) han citat nou candidats a l'alcaldia de Manresa el proper dimecres, 8 de maig, a dos quarts de vuit del vespre, a l'auditori de la Plana de l'Om. Serà el primer debat públic de temàtica general a la ciutat de cara a les eleccions municipals del dia 26.

Dos dies abans de l'inici de la campanya electoral, com s'ha anat fent en les darreres quatre eleccions municipals, El Pou de la gallina i la Federació d'Associacions de Veïns de Manresa organitzen l'acte Nou preguntes per a nou candidats, que, de manera àgil i dinàmica, obrirà el foc dels cara a cara entre candidatures i partits per a les municipals, en un format en què els caps de llista s'aniran preguntant entre ells en tres torns de nou preguntes. En una última tanda, les preguntes les formularà la FAVM.

Hi assistiran els cap de llista de tots els partits: Valentí Junyent (Junts per Manresa), Marc Aloy (ERC), Roser Alegre (Fem Manresa), Felip González (PSC), Andrés Rojo (Ciutadans), Carmelo Plaza (Podem Manresa), Joan Comas (PP), Ana C. Querol (Manresa En Comú) i Marc Olivé (Primàries Manresa). Com va anunciar fa uns dies El Pou de la Gallina va decidir no convidar-hi la formació d'extrema dreta Vox després d'un "intens" debat intern.

Carles Claret, cap de redacció d' El Pou de la gallina, serà l'encarregat de presentar i distribuir rigorosament els temps de les intervencions.