El Grup Aquacenter de Santpedor celebra els 50 anys dels seus inicis

per Redacció, 3 de maig de 2019 a les 17:42 |
Vista aèria de les empreses del Grup Aquacenter | Aquacenter
Aquesta informació es va publicar originalment el 3 de maig de 2019 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
El Grup Aquacenter de Santpedor celebrarà aquest dissabte el seu 50è aniversari des que va ser creada el 1968 a Fonollosa l'empresa origen PICABASAN, precursora de l'actual Catalana de Perforacions SA. La consellera Àngels Chacón, el president del Consell Comarcal Agustí Comas, i els alcaldes de Santpedor i Fonollosa, Xavi Codina i Eloi Hernàndez, seran algunes de les autoritats que assistiran a l'acte d'aniversari que tindrà lloc aquest dissabte a partir de les 11 del matí a les seves instal·lacions de Santpedor.

Des dels seus origens, al 1968, l'empresa Catalana de Perforacions ha anat creixent i diversificant la seva activitat fins al punt que actualment el grup està format per vuit empreses amb més de 200 treballadors en plantilla. Formen el Grup Aquacenter, Catalana de Perforacions, Elèctrica Pintó, Clor EP, Comelsa, Domini Ambiental, Webdom, Camp Solar i FCO Under Ground.

 

Participació