Nova edició del Voluntariat per la llengua a Manresa

El Voluntariat per la Llengua s'encarrega de fer parelles, entre una persona que parla habitualment català i una altra que vol adquirir fluïdesa

Redacció
03 de maig del 2019
Actualitzat a les 15:45h
El CNL Montserrat ha iniciat una nova edició del Voluntariat per la llengua. El Voluntariat per la Llengua s'encarrega de fer parelles, entre una persona que parla habitualment català i una altra que ja en té coneixements i vol adquirir fluïdesa.

Un cop formades les parelles, segons les preferències i horaris, la dinàmica és senzilla i flexible: cada parella decideix l'horari i el lloc de les trobades.

Si ja parles català i tens ganes de fer noves coneixences i ajudar algú a parlar-lo millor, inscriu-t'hi com a voluntari. Si tens ganes de perdre la vergonya i llançar-te a parlar en català, inscriu-t'hi com a aprenent. És una experiència molt positiva i enriquidora per a totes dues parts.

Per participar-hi només cal ser major d'edat i disposar d'una hora a la setmana, durant 10 setmanes.

La pròxima presentació de parelles lingüístiques a Manresa tindrà lloc el dilluns, 20 de maig, a les 6 de la tarda al Centre de Normalització Lingüística Montserrat.

Les inscripcions per fer de voluntari o aprenent ja estan obertes i es poden fer en línia a través del portal www.vxl.cat, o bé presencialment al Servei Local de Català (passeig de Pere III, 68).