Caixa Penedès i l'Associació Cultural i Recreativa de Fals signen un acord de col·laboració

Caixa Penedès fa una aportació de 6000 euros per a la millora de les instal·lacions de l'associació de Fals

Redacció
09 de novembre del 2009
576_1257783261Signatura_conveni_Assoc__Fals_09-10-09_red_(2)
576_1257783261Signatura_conveni_Assoc__Fals_09-10-09_red_(2)

Moment de la signatura de l'acord. Caixa Penedès

Caixa Penedès i l’Associació Cultural i Recreativa de Fals (ACR)  han signat un acord de col•laboració per mitjà del qual l’Obra Social de l’entitat financera farà front a les despeses corresponents al condicionament de dues sales del Casal Social, recentment ampliades. Caixa Penedès hi farà una aportació de 6.000 euros. Els encarregats de rubricar l’acord han estat els senyors Josep Codina Valls, president de l’ACR, Josep lluís Pardo Castaño, cap de zona de Caixa Penedès, i Francesc Xavier Alsina Bueno, cap de l’oficina 526 de Fonollosa (Bages).

Amb aquesta acció Caixa Penedès reforça el seu compromís amb la societat i amb aquells col•lectius més desafavorits tot donant suport a l’acció específica de les entitats privades no lucratives que hi treballen.

Aquest Acord està dintre del Conveni de Col·laboració, entre la Generalitat de Catalunya i Caixa Penedès, per a la realització d’Obres Socials que s’orientin a la promoció i foment de la Cultura i Assistència Social.

Associació Cultural i Recreativa de Fals
L’ACR és una associació sense ànim de lucre que es constitueix l’any 1978 per a la promoció de finalitats culturals, recreatives, socials i esportives al poble de Fals, i per recuperar i mantenir les arrels tradicionals i, a la vegada, cercar noves activitats socioculturals i recreatives per al poble.