Èxit dels «Vespres modernistes» que exhaureix totes les entrades fins a juliol

Els «Vespres modernistes» continuen tenint èxit
Els «Vespres modernistes» continuen tenint èxit | AjM
Redacció
03 de maig del 2019
Actualitzat a les 14:58h
Unes 180 persones viuran els Vespres modernistes, una experiència turística i cultural que ofereix als participants la possibilitat de conèixer els principals edificis modernistes de la ciutat, com la Buresa o la Casa Lluvià, així com també la indument&ag rave;ria o la música. La visita es clou amb una copa de vi a la terrassa de l'Hotelet.

L'activitat que, organitzada per Fundació Turisme i Fires de Manresa, es va posar en marxa l'any passat, continua despertant un interès molt alt atès que, per segon any consecutiu, ha esgotat les entrades per les 8 sessions que hi ha programades fins al mes de juliol.

Aqueta experiència turística compta amb la col·laboració de: L'Hotelet – Casa Padró, Grup Santasusana, col·legi d'Arquitectes de Catalunya – Demarcació Comarques centrals, Mosaics Martí, Centre de Documentació i Museu Tèxtil de Terrassa i Bages Terra de Vins. Les inscripcions s'han pogut realitzar a l'Oficina de Turisme de Manresa (Plaça Major, 10) o a través del web www.manresaturisme.cat o el correu electrònic: turisme@manresaturisme.cat.