Torres de Fals

Fonollosa licita les obres de restauració de l'església de Sant Vicenç de les Torres de Fals

Amb un pressupost base de 200.000 euros, les empreses interessades tenen 26 dies per presentar les propostes, segons condicions recollides al plec de clàusules

per Redacció, 3 de maig de 2019 a les 12:45 |
L'església de Sant Vicenç de Fals des de l'interior del porxo de la rectoria. | Estefania Escolà
El 29 d’abril l'Ajuntament de Fonollosa va aprovar i publicar la licitació per procediment obert del contracte de les obres de restauració de la nau central, la capella gòtica i la capella fonda de l'església de Sant Vicenç de les Torres de Fals.

El projecte actua en els diferents espais interiors de l'església, planteja i valora el conjunt d'actuacions necessàries de consolidació, restauració i rehabilitació per a garantir l'estabilitat dels diferents elements i materials constructius. El pressupost estimat d'aquestes actuacions és de 200.000 euros.


El projecte preveu mantenir i consolidar les discontinuïtats en els revestiments preexistents com a testimoni de les diferents transformacions que ha sofert l'edifici al llarg del temps, amb l'objecte de mantenir els seus valors documentals posant a l'abast de les generacions presents i futures les diferents sensibilitats i formes d'expressió culturals amb la màxima autenticitat.

Les empreses interessades disposen de 26 dies naturals des de l'endemà de la publicació per presentar les seves ofertes, tenint en compte a les condicions dels plecs de clàusules aprovats per Ple municipal. El termini per presentar les propostes finalitza el proper 26 de maig.

 

Participació