Eva Sánchez encapçalarà la llista de Ciutadans a l'alcaldia de Castellgalí

Eva Sánchez davant de l'Ajuntament de Castellgalí
Eva Sánchez davant de l'Ajuntament de Castellgalí | Cs
Redacció
02 de maig del 2019
Actualitzat a la 13:04h
Eva Sánchez Rodríguez encapçalarà la llista de Ciutadans (Cs) a l'alcaldia de Castellgalí en les Eleccions Municipals del pròxim 26 de maig. Sánchez, de 52 anys i nascuda a Manresa, està vinculada a la població des de la seva infància (el seu pare va regentar durant molts anys una petita fusteria al poble, situada en la carretera en l'antic col·legi) i resideix a Castellgalí des de 2007. L'alcaldable, casada i amb dos fills, actualment dirigeix el club de futbol sala UE. Castellgalí, i forma part de la directiva del Manresa FS. A més, treballa en una empresa dedicada al disseny i confecció de roba esportiva. Entre les seves aficions, destaquen la restauració de mobles i la creació de complements decoratius a partir de materials reciclats.

La candidatura d'Eva Sánchez es presenta per primera vegada a uns comicis a Castellgalí. L'equip de persones de Cs en el municipi, estan "molt il·lusionats en un projecte per a poder treballar i millorar Castellgalí", ha assegurat l'alcaldable. Sánchez ha avançat que "Castellgalí necessita canvis, com per exemple que el ciutadà disposi de més informació i claredat en els pressupostos o en els projectes d'obres, amb més opcions de participació ciutadana per a determinar les propostes prioritàries per al municipi". La candidata de Ciutadans també ha apostat per "establir una limitació de mandats a l'ajuntament a dues legislatures per a evitar l'acomodament i donar pas a nous cicles de governabilitat".

L'alcaldable, que durant 35 anys ha dirigit el negoci familiar a Manresa com a autònoma, va decidir viure fa 12 anys en la casa de Mas Planoi on la seva família passava caps de setmana i estius "atrets per l'encant d'aquesta bonica població", ha explicat Sánchez.