El Tricicle tornarà al Kursaal el cap de setmana per acomiadar-se del públic amb «Hits»

per Redacció, 2 de maig de 2019 a les 12:32 |
«Hits» de la Trinca arribarà a Manresa el cap de setmana | MEES
El Tricicle torna aquest cap de setmana a la Sala Gran del Kursaal amb 5 funcions de Hits, l'últim espectacle de la companyia abans de la seva retirada dels escenaris, i que inclou un recull dels gags més famosos de la seva trajectòria artística. El públic, que va esgotar les entrades de les 5 funcions amb molta rapidesa, podrà gaudir del trio còmic format per Joan Gràcia, Paco Mir i Carles Sans divendres (21h), dissabte (18.30h i a les 21h) i diumenge (18h i a 20.30h).

Hits –el nom no enganya– conté el millor del millor de Tricicle, o gairebé, perquè per força han hagut de deixar de banda esquetxos que de ben segur algú trobarà a faltar, encara que sigui el més llarg de tots els espectacles que hagin fet: cent minuts farcits de gags que tothom té a la memòria.


Hits –acrònim d'Humor Intel·ligent Trepidant i Sorprenent– reuneix dotze esquetxos mínimament reduïts i un ampli resum, compost de gags curtíssims, que tanca l'espectacle i deixa el públic a punt del col·lapse respiratori. Gairebé tots hi apareixen tal com es van estrenar, ja que el pas del temps –tret d'aspectes tecnològics que hem obviat o variat– no els ha afectat gens ni mica.

 

Participació