La biblioteca de Navarcles programa dues sortides culturals: al Liceu i al TNC

Per veure l’òpera "Els pescadors de perles" de Georges Bizet i "El gran mercado del mundo" de Calderón de la Barca

Redacció
01 de maig del 2019
Actualitzat a les 17:32h
Els clubs de lectura Llegim teatre i LiceuBib música de la Biblioteca de Navarcles han programat dues sortides per anar a veure dues de les obres que comentaran.

D'una banda, el club LiceuBib farà una sortida al Liceu, divendres 17 de maig per anar a veure l’òpera Els pescadors de perles de Georges Bizet, de la qual  el musicòleg Oriol Pérez va fer-ne una xerrada el passat 12 d'abril. Per qui hi estigui interessat, les entrades són a Platea i les places limitades. El trajecte en bus més l'entrada tenen un preu de 85 euros per als membres del club de lectura LiceuBib, i de 95 euros per als acompanyants i la resta de persones.

Per una altra banda, el club de lectura Llegim teatre anirà al TNC el dissabte 1 de juny a la tarda per veure El gran mercado del mundo de Calderón de la Barca. L'obra es comentarà el dimarts 4 de juny, guiats per Àngel Fernández. Cal inscriure’s abans del 25 de maig a la biblioteca. El preu del trajecte en bus més l'entrada és de 25 euros per als membres del club de lectura i de 35 per als acompanyants i altra gent que vulgui venir.