Santpedor En Comú Podem es congratula per l'adjundicació de la construcció de l'escola la Serreta

Redacció
01 de maig del 2019
Actualitzat a les 17:24h
Santpedor En Comú Podem ha emès un comunicat en que mostra la seva satisfacció per l'adjudicació de les obres de construcció de l'Escola la Serreta aprovada pel Govern de la Generalitat aquest dimarts.

Des de Santpedor En Comú Podem es valora "molt positivament" el paper tant de la direcció com de l'AMPA del centre. Des de l'entrada en funcionament de l'escola, el 2009, el centre es troba en cargoleres, "una situació que va camí de durar més d'una dècada". 

Des de la seva creació l'any 2017, Santpedor En Comú Podem ha seguit "de primera mà la reivindicació de l'equip docent i de les mares i pares de la construcció de l'edifici definitiu de l'escola". Recorden que el 27 d'abril d'aquell any, el coordinador de la formació i ara candidat a l'alcaldia, Jesús Puig, i el llavors responsable de Política Municipal, Manel Claverol, van entrevistar-se amb la Diputada al Parlament de Catalunya Sí que es Pot, Jèssica Albiach, per tal de presentar un calendari a la Comissió d'Educació per a dur a terme la construcció de l'escola.
Arxivat a