El Club del Joc del CAE obre inscripcions per al 8è Torneig de Catan

Amb motiu del Dia Internacional del Joc que se celebra el dia 28 de maig

Redacció
30 d'abril del 2019
Actualitzat a les 16:12h
El Club del Joc del CAE ha obert inscripcions per participar al 8è Torneig de Catan que se celebra anualment coincidint amb el Dia Internacional del Joc. El torneig tindrà lloc els dies 16 i 23 de maig al Cafè del Taller (C/ Sobreroca,14 de 21.30 fins a les 00h. 

Les partides seran de quatre jugadors i es faran amb el joc bàsic de Catan, sense incorporar expansions. Es repetirà la modalitat de torneig utilitzada en les darreres edicions fent dues partides cada dia i limitant la durada a una hora cadascuna. Les tres primeres partides, els jugadors s'agruparan per sorteig i en la quarta i definitiva, les taules es configuraran a partir de les puntuacions obtingudes pels participants fins aquell moment. El guanyador o guanyadora obtindrà un joc de Devir, l'empresa editora del Catan i que també col·labora amb el 8è Torneig de Catan. 

El torneig de Catan que organitza el CAE forma part de les fases classificatòries del Campeonato Nacional de Colonos de Catán. Així que en funció del nombre de participants al torneig, els primers classificats obtindran plaça per participar en el campionat estatal que es farà a Madrid aquest estiu. 

Creat a Alemanya per Klaus Teuber, els Colons de Catan van donar peu a un nou gènere de jocs de taula que té milions de seguidors a tot el món. Des de la seva aparició l'any 1995, se n'han venut milions d'exemplars i ha estat reconegut i guardonat amb els més prestigiosos premis del sector. L'any 2010 els Colons de Catan es va començar a editar en català. 

Amb aquesta activitat, el CAE se suma als actes de commemoració del Dia Internacional del Joc, que se celebra cada any el 28 de maig. 

Les inscripcions al torneig es realitzen a través del web del CAE.