La Fira de Primavera de Navàs consolida la carpa i portarà Pau Riba

Dues novetats de la fira d'enguany són, per una banda el concurs de pintura ràpida, i per l'altra el concurs d'Instagram

La Fira de Primavera de Navàs repeteix l'experiència de la carpa
La Fira de Primavera de Navàs repeteix l'experiència de la carpa | AjNvs
Redacció
30 d'abril del 2019
Actualitzat a les 14:52h
Aquest cap de setmana arriba una nova edició de la Fira de Primavera de Navàs on es consolida l'espai d'activitats de la carpa i les activitats ludico-culturals. Pau Riba serà una de les actuacions estrella de la Fira.

El teixit associatiu navassenc ha organitzat activitats per a tots els públics per donar vida a la 87ena edició de la Fira de Primavera de Navàs. Una mostra de les activitats que les entitats realitzen durant l'any (danses, exhibició de karate, concurs de dibuixos,...). Parades d'artesans i comerciants, atraccions per als nens i nenes, i activitats gastronòmiques i culturals.

Dues novetats de la fira d'enguany són, per una banda el concurs de pintura ràpida, i per l'altra el concurs d'Instagram amb un interessant premi d'un pack turístic valorat en més de 300 euros.

Com a actes prèvis ja arrenca la fira dijous a les 7 de la tarda amb una xerrada sobre alimentació saludable, a la Biblioteca. El mateix escenari on divendres hi haurà un recital poètic de poemes del navassenc Rossend Sellarès.

Dissabte comença a les 12 del migdia amb activitat infantil a la Biblioteca i a la mateixa hora amb una xerrada sobre el Banc d'ADN per als desapareguts durant la Guerra Civil, amb Roger Heredia, a la Ctra de Berga, 39). A les 4 de la tarda la plantada de gegants i a les 5 la cercavila amb les colles geganteres, i a les 7 la ballada dels gegants. A 2/4 de 5 es farà l'acte inaugural de la fira amb el reconeixement als comerços de proximitat de Navàs. A les 5 la conferència i exposició de fotografies amb Sergi Boixadé. I a les 6, la presentació del llibre La mort lenta del navasssenc Xavier Mas.

A les 6 també el ball per a la gent gran al Club d'Avis. A 2/4 de 10 serà el torn del teatre, amb el Grup Escènic de Navàs, amb l'obra La meva dona és lampista, que aquest any es farà al teatre de l'Ametlla de Merola degut a les obres de remodelació que l'Ajuntament està fent al Casal Sant Genís al nucli de Navàs.

Iniciem el diumenge amb Mr Arlet, un espectacle de circ, malabars,... per al públic infantil. Durant tot el diumenge hi haurà exhibició de sevillanes, zumba, de Karate, desfilada de moda, etc. A les 5 l'actuació castellera amb el Castellers de Berga i el Picapolls de la Gavarresa.

Destacar el concert de Jazz amb la Jazz Band de Navàs i Súria i la Jazz Band de La Garriga. Serà a la 1 del migdia a l'escenari de la carpa al passeig.

Crida l'atenció el Maridatge de cerveses i productes de proximitat protagonitzat per Xavier Tarrés (Cerveses Guineu), que tindrà lloc a 2/4 de 7 de la tarda, i que serà la prèvia al concert de Pau Riba que tindrà lloc a 2/4 de 8 del vespre al mateix espai.

Durant tot el cap de setmana hi haurà l'exposició de manualitats al Club d'Avis. 

- Programa d'actes