El Manresa FS rebrà dimecres un Segorbe que ja és matemàticament de Tercera

Plantilla, tècnics i directiva van celebrar els 40 anys del Manresa FS
Plantilla, tècnics i directiva van celebrar els 40 anys del Manresa FS | MFS
Redacció
30 d'abril del 2019
Actualitzat a les 12:03h
Amb jornada de dimecres festiu (18.00h) avançada al cap de setmana amb motiu de la final de la Copa del Rei de futbol sala, el Manresa FS rebrà al Segorbe, un equip que es troba descendit a la 3a divisió nacional ja de forma matemàtica. El conjunt valencià només ha guanyat en una ocasió fora de casa, va ser a la Barceloneta 3-6. A part va empatar a Cerdanyola. En la resta de compromisos com a visitant, tot són derrotes, algunes però força ajustades.

Segorbe visita Manresa essent penúltim a la taula amb 15 punts. Hores d'ara te 4 partits guanyats, 3 empats i 19 derrotes

Per la seva banda el Manresa FS, amb una plantilla molt justa, convocarà tres juvenils per completar la convocatòria. A més, serà una jornada especial ja que els jugadors lluiran la nova samarreta commemorativa del 40 aniversari. Durant el matx, també, ja es posarà a la venda al públic per primera vegada. 

Pastís d'aniversari

Aquest dilluns, 29 d'abril, es va complir l'aniversari del Manresa Futbol Sala, data en que es va celebrar el primer partit de futbol sala del club manresà.

Els membres de la directiva manresana varen abandonar momentàniament la reunió ordinària de junta per baixar a peu de pista i compartir amb tota la plantilla l'efemèride amb un pastís d'aniversari.