La cèlebre arquitecta i dibuixant Anna Pont exposarà a la Casa Lluvià

Donarà a conèixer la mostra "Entre línies", que s'inaugurarà aquest divendres

per NacióManresa , Manresa, 30 d'abril de 2019 a les 10:46 |
Aquesta informació es va publicar originalment el 30 d'abril de 2019 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
Aquest divendres, 3 de maig, a les set de la tarda, la Casa Lluvià de Manresa (seu del Col·legi d'Arquitectes de la Catalunya Central) serà l'escenari de l'acte d'inauguració de l'exposició Entre línies, de l'arquitecta i dibuixant ripollenca Anna Pont.

La mostra, que es podrà fins el 25 de maig (de dimecres a dissabte de sis de la tarda a nou del vespre) consta de diverses pintures (amb grafit, aquarel·la i tinta xinesa) en les quals l'artista satiritza i qüestiona situacions quotidianes actuals. En aquest sentit, la relació entre el dibuix i l'espai buit del paper reforça la importància de l'escena en concret; per altra banda, la seva decisió d'aïllar les persones d'un entorn més extens deixa la porta oberta a l'espectador a imaginar la seva pròpia història.


Seleccionada a diversos premis internacionals de pintura, Anna Pont ha participat en exposicions a l'Arsenale de Venècia (Arte Laguna Prize 2011-2012); al Wison Art Museum de Shanghai (segon premi Florence-Shanghai prize 2012-2013); al Museo di storia Naturalle de Livorno (Combat Prize 2013); a l'Agora Gallery de Nova York (Agora Gallery Prize 2014); al Milan Arts & Events Center a Milà (2015); al Museu Can Framis de Barcelona (Premi de pintura Vila-Casas 2016); al Museu Etnogràfic de Ripoll (2017), i al Museu de l'Art de la Pell de Vic (2018).

 

Participació