Montserrat Playà serà la candidata de Junts per Mura

Montserrat Playà
Montserrat Playà | JxCat
Redacció
29 d'abril del 2019
Actualitzat a les 22:28h
Montserrat Playà ha sortit escollida com a cap de llista a Mura pels comicis municipals del maig del 2019, presentant-se sota la marca de Junts per Mura. 
Playà és llicenciada en Dret per la Universitat Autònoma de Barcelona, té la titulació d'Agent de la Propietat Immobiliària i també és diplomada en Dret Immobiliari, Registral i Urbanístic per la Universitat Pompeu Fabra. Pel que fa la seva professió, és advocada del torn d'ofici de l'Il·lustre Col·legi d'Advocats de Terrassa. 

La nova alcaldable ha explicat que "les meves arrels són muratanes, vinc d'una generació, que amb el seu esforç, i amb els seus sacrificis ens han educat i ajudat a que siguem qui som, que ens han transmès l'amor per la terra, per les nostres tradicions i cultura i ens han ensenyat a estimar el poble i a fer-lo més gran i pròsper i, per això, crec que viure al poble, és prendre partit, en tots els àmbits de la vida del mateix i la millor companyia per aquest llarg camí a recórrer, és el projecte de Junts Per Mura". 

També ha assegurat "que em fa molta il·lusió prendre part activa, a la vessant de la política municipal de Mura, i tenir l'oportunitat de poder participar en el dia a dia i treballar activament per construir, juntament amb els meus companys de llista, un model de poble que brindi a tothom les mateixes oportunitats pel que fa al gaudi de drets, en tots els aspectes de la seva vida, i que puguin participar activament, que se'ls escolti i se'ls tingui en compte en les decisions que es puguin prendre, a fi que tots siguem mereixedors d'uns millors serveis que ens garanteixin un nivell de vida acceptable i un nivell molt alt de convivència i seguretat". 

Playà també ha volgut recordar que si els veïns i veïnes de Mura li fan confiança seria la primera dona alcaldessa de la historia de Mura, i que aquest seria un gran honor per a ella. Finalment ha agraït la confiança que el seu equip ha dipositat en ella per encapçalar aquest projecte.