El Cor de Teies de Santpedor i el Cor Itzi de Llorenç del Penedès estrenaran «Dones» al Kursaal

Presentació del concert «Dones»
Presentació del concert «Dones» | MEES
Redacció
29 d'abril del 2019
Actualitzat a les 18:37h
La Sala Gran del Kursaal acollirà aquest proper dimecres (18h) 1 de maig, l'estrena del projecte Dones, un concert a càrrec del Cor de Teies de Santpedor i el Cor Itzi de Llorenç del Penedès, dos cors que sumen 50 dones dalt de l'escenari per interpretar una quinzena de cançons d'estils diversos que, ja sigui pel tema, per les autores... tenen un component femení.

El Cor de Teies, dirigit per Marc Reguant i el Cor Itzi, dirigit per Roser Esteban, s'uneixen per cantar a l'amor, el desamor, l'amistat, la lluita, la tendresa, la vida... amb una posada en escena dinàmica, embolcallada de sensibilitat, emoció i feminitat, sota la direcció escènica de Guillem Cirera.

Aquest gran cor de 50 dones estarà acompanyat per 6 músics (Mònica Blanque -contrabaix i baix elèctric-, Júlia Garrido -violoncel-, Laura Gual -viola-, Roger Martínez Solé -saxo-, Jaume Sonet -piano- i Timothée Kamba Tobias -bateria-), juntament amb els ballarins Anna Herms i Guillem Cirera, que intervenen en algunes peces.

Les entrades per veure Dones al Kursaal tenen un preu de 15€ (10€ amb el Carnet Galliner, majors de 65 anys i menors de 25) i es poden comprar a taquilles de dimarts a dissabte d'11h a 13h i de 18h a 21h.

El  Cor de Teies  -nascut a Santpedor el 2016-, el formen 30 dones de la població i altres municipis del Bages que van anar coincidint de manera casual. Carregades d'il·lusió, van iniciar aquest projecte, unint les seves veus pel simple goig i plaer de cantar.

El  Cor Itzi  -creat el 2014 a Llorenç del Penedès-, el formen una vintena de noies de poblacions del Baix Penedès i rodalies. Ecoritzi en grec vol dir “noies joves, vitals, amb empenta”. I això és el que volen ser: un grup de noies espontànies amb ganes de cantar, ballar, passar-ho bé i fer-ho passar bé amb un repertori variat, modern i animat.
Arxivat a