L'Espai Jove Joan Amades acull una exposició sobre experiències de voluntariat

La mostra, que porta per títol "COCAT: Un encontre de mirades" es podrà veure fins al 16 de maig

Redacció
29 d'abril del 2019
Actualitzat a les 14:38h
Del 30 d'abril al 16 de maig es podrà veure a l'Espai Jove Joan Amades l'exposició COCAT: Un encontre de mirades. Es tracta d'una mostra fotogràfica fruit de les experiències de projectes de voluntariat duts a terme tant a Catalunya com a l'estranger i que pretén donar valor a la vivència dels i les joves participants a través de la seva mirada creativa de la realitat amb l'objectiu de fer difusió dels projectes de camps de treball i de voluntariat internacional.

COCAT és la Coordinadora d'Organitzadors de Camps de Treball Internacionals de Catalunya, una plataforma integrada per diverses entitats catalanes que organitzen camps internacionals amb que tenen l'objectiu de promoure el voluntariat per fomentar valors com la inclusió, l'educació per a la sostenibilitat, la igualtat, la solidaritat internacional i la participació social.

Un camp de treball internacional és una experiència de voluntariat i formativa on el voluntari/a ofereix el seu temps a una organització d'un altre indret del món per tal de realitzar una feina de suport en una comunitat local en concret, fent un treball de tipologia molt diversa (social, mediambiental, cultural, educatiu,…), realitzant tasques com ara la protecció a la natura, sensibilització, ajudant persones i col·lectius, intervencions al patrimoni, festivals o tasques de tipus arqueològic.

Els camps de treball són estades d'entre 15 i 20 dies que es realitzen sobretot a l'estiu, tot i que hi ha projectes al llarg de tot l'any.

Per més informació, contacteu amb l'assessoria de mobilitat internacional de l'Oficina Jove del Bages que atén els dilluns de 16 a19h. Cal demanar cita prèvia trucant al 93 877 13 60, enviant un correu electrònic a [email protected] o bé fent un whatsapp al 676664142.