Èxit de la proposta més atrevida de MAM, amb Duot al refugi de la Renaixença

La proposta de MAM omple el refugi antiaeri de la Renaixença
La proposta de MAM omple el refugi antiaeri de la Renaixença | Txus Garcia
Redacció
29 d'abril del 2019
Actualitzat a les 11:05h
Terra, humitat, llum tènue i una seixantena de cadires expectants sota la volta de les gruixudes parets del Refugi Antiaeri de Manresa. Així es presentava, amb les entrades exhaurides, la proposta més atrevida i arriscada del circuit MAM. La sala central va congregar el passat divendres un espectacle sonor i visual sense precedents.

Llums fora. Les projeccions de l'artista Txema Rico perfilen i donen vida a una figura -Laura Bataller- que va agafant força i agilitat mentre tot de sons que semblaven irrellevants s'escolen i guanyen un protagonisme envolvent. Són Duot (Ramon Prats -bateria, Albert Cirera - saxo) que sense ser vistos al principi ens indueixen a un univers musical totalment lliure, preciós i salvatge. Tothom en dansa i amb una naturalitat per entendre's dins la improvisació capaç d'oferir un espectacle sense pauses que no deixà a ningú indiferent.

Els cellers Les Acàcies i Fargas Fargas van ser els encarregats de maridar la vetllada que va concloure amb el ja clàssic record postal del MAM, aquest cop de la mà de Txema Rico, i que tots els assistents s'endugueren a casa amb cara de gran encert.