Joan Peñarroya esquiva parlar de l'arbitratge i reconeix la superioritat del Múrcia

Joan Peñarroya parla amb un àrbitre durant el partit
Joan Peñarroya parla amb un àrbitre durant el partit | J. Alberch
Xavier Sucarrats / Joel Peña
28 d'abril del 2019
Joan Peñarroya mostrava cara de pocs amics després de la derrota del BAXI Manresa contra el Múrcia. L'egarenc ha començat la seva roda de premsa felicitant un rival a qui ha considerat just guanyador. L'egaren sabia del potencial d'homes com Askia Booker i Milton Doyle. Sobre el primer, autor de 40 punts, ha intentat frenar-lo amb quatre defensors diferents. Però ni així ha aconseguit aturar-lo. "Podia haver provat més coses però quan un jugador està inspirat és molt difícil treure'l del partit", ha justificat el tècnic del BAXI Manresa. 

L'entrenador del conjunt manresà ha lamentat haver trigat entendre el ritme físic que ha imposat el seu rival i si bé s'ha mostrat content de la reacció dels seus jugadors ha lamentat també el ‘retorn' de Doyle i Booker al partit. 

L'arbitratge ha estat molt protesta per l'afició manresana. Peñarroya no ha volgut parlar-ne i només ha dit que "això ho deixo per vosaltres" referint-se als periodistes. Finalment, ha volgut destacar l'actitud dels seus jugadors. "Però a vegades amb això no n'hi ha prou. A l'ACB és molt difícil guanyar", ha sentenciat.

Sito Alonso creu que la sortida i el domini del ritme de partit han decidit la victòria

El tècnic del Múrcia, Sito Alonso, ha mostrat la seva alegria per aconseguir un triomf que el seu equip necessitava imperiosament. El madrileny ho ha celebrat especialment per a "una colla de gent que feia dies que ho passava malament". 

Alonso, a més, ha volgut destacar que el triomf fos contra un BAXI Manresa que està fent molt bé les coses aquesta temporada. I les claus del partit han estat una millor sortida del seu equip i mantenir el ritme de partit fins i tot quan el seu equip anava per sota al marcador.

Els jugadors del Manresa lamenten la superioritat física que ha tingut el Múrcia al llarg del partit

Després de la derrota contra l'UCAM Murcia, les cares llargues al vestuari del BAXI Manresa les acompanyaven una sensata autocrítica. Així ho deixava palès el capità, Álvaro Muñoz, que ha lamentat la poca capacitat que ha tingut l'equip d'aturar Askia Booker als primers minuts del matx. "L'hem deixat entrar fàcil al partit i això els hi va molt bé als jugadors de ratxes" ha reconegut Muñoz. El capità també ha explicat que els murcians han sigut superiors físicament i això ha fet que el Manresa, tot i acostar-se al marcador repetides vegades, no arribés a capgirar el resultat del tot. Per últim, ha confessat que, tot i no veure gaire bé la jugada des de la seva posició, l'última falta en atac xiulada a Lundberg no li ha semblat que ho fos. 

El debutant Sergi Garcia també ha explicat el seu punt de vista del partit. A nivell personal, ha reconegut que s'ha sentit fatigat durant diversos trams per falta de minuts. Tot i això les sensacions han sigut positives. "M'he sentit molt còmode. Esperem que als pròxims partits seguim amb la mateixa dinàmica que tenia el Manresa i aconseguim els resultats que el públic vol". Del partit en sí ha destacat la superioritat física del Murcia als primers minuts que, per ell, ha sigut la clau de la victòria rival.

Per part d'UCAM Murcia, Askia Booker ha explicat que guanyar a Manresa ha sigut una victòria moral i que encistellar 40 punts en un partit fa que tingui ganes de seguir treballant per sumar més partits així.
Arxivat a