Alumnes de cinc instituts participen al TEQxC2 de la UPC Manresa

per Redacció , 27 d'abril de 2019 a les 17:52 |
Alumnes de batxillerat participant a les jornades tecnolñògiques | UPC
Aquesta informació es va publicar originalment el 27 d'abril de 2019 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
L'Escola Politècnica Superior d'Enginyeria de Manresa (EPSEM) de la Universitat Politècnica de Catalunya (UPC) ha acollit la quarta edició del Programa Premium de Talent d'Enginyeria Química per a la Catalunya Central (TEQxC2). L'activitat adreçada a estudiants de batxillerat s’ha desenvolupat els dies 24 i 25 d’abril.

El programa TEQxC2 té com a objectiu donar a conèixer la professió d'enginyer/a químic/a mitjançant la realització de pràctiques als laboratoris i la participació en seminaris impartits per alumni, investigadors i professorat de l'Escola.


Adreçat a estudiants de batxillerat de la Catalunya Central, aquest any ha comptat amb la participació d’estudiants de cinc centres de Manresa, Olesa, Santpedor i Súria. Enguany han estat alumnes provinents de centres públics i concertats com l’IES Peguera, La Salle Manresa, IES Daniel Blanxart, IES Dauro i IES Migmón. 

 

Participació