El BAXI Manresa vol fer una altra passa cap el play-off

Sergi Garcia debutarà davant un Múrcia amb urgències

El BAXI Manresa rebrà el Murcia aquest diumenge
El BAXI Manresa rebrà el Murcia aquest diumenge | J. Bernal
26 d'abril del 2019
Actualitzat a les 18:17h
El BAXI Manresa ha viscut una setmana força complicada a nivell d'estat físic de la plantilla. A mitjans de setmana, se sabia l'abast de la lesió de Corey Fisher. El base estarà de quatre a sis setmanes de baixa per culpa d'un trencament fibril·lar. I Erik Murphy no acaba de fer net de la seva fascitis plantar i encara no ha entrenat amb la resta de companys. La seva presència contra el Múrcia (diumenge, 17.00h) és més que dubtosa. Al cantó positiu hi ha l'arribada de Sergi Garcia. Es tracta "d'un jugador que havíem seguit. Havíem valorat en algun moment de la temporada la seva possible incorporació. I ara s'han donat les circumstàncies perquè vingui a ajudar-nos. Però no ve a substituir ningú en concret", afirma Joan Peñarroya.

El mallorquí ha fet els primers entrenaments i ha arribat molt motivat. Peñarroya no es vol estendre massa en valoracions però admet que "arriba amb moltes ganes després d'una situació a València amb menys protagonisme del què li hauria agradat al darrer any. Això es nota. Però espero que ens ajudi i per això l'hem portat". 


L'entrenador del BAXI Manresa no varia el seu discurs i situa el camí cap a la victòria en "jugar bé i hem de focalitzar en les coses que hem fet al llarg de la temporada per continuar". Pel què fa a les opcions d'entrar al play-off, Peñarroya prefereix centrar-se només en el seu equip i no mirar què fan la resta de rivals. "Depenem de nosaltres. Per tant, ens centrarem en el nostre partit i si el tirem endavant estarem molt més a prop del play-off", explica el tècnic de l'equip bagenc. 

Peñarroya defineix el Múrcia com "un equip molt extens amb quinze jugadors útils apart dels lesionats que té". El tècnic del BAXI Manresa creu que la necessitat amb què arriben els murcians, ara mateix en zona de descens, pot accentuar unes virtuts que li fan plantejar un joc molt físic. Al mateix temps, l'entrenador terrassenc creu que la situació a la taula els pot crear una certa angoixa. Però als darrers partits, duen una mitjana de 94 punts. Per intentar eludir el descens, els murcians han fitxat aquesta setmana Kyle Hunt. Un jugador molt atlètic de qui encara es tenen poques referències. Sito Alonso, entrenador dels murcians, no dubta en considerar el BAXI Manresa com la gran revelació d'aquesta temporada. 
Arxivat a