El Manresa FS visita un matagegants Canet de Mar, en un partit trampa

Bagencs i maresmencs jugaràn dissabte a 2/4 de 7 de la tarda

Redacció
26 d'abril del 2019
Actualitzat a les 17:05h
Desprès d'una nova aturada a la competició, torna la lliga a la segona B de futbol sala amb un atractiu partit del Manresa FS a Canet de Mar. El partit es disputarà dissabte a les 18.30h. El conjunt verd fa poques jornades estava en perill de descens i dos resultats sorprenents amb equips punters, l'han tret d'aquesta perillosa situació. La irregularitat és el principal tret del conjunt del maresme en les últimes jornades, on ha perdut a la seva pista amb rivals directes com Industrias B i Cerdanyola, i poc després ha guanyat a Mataró i al CCR Castelldefels a casa.

Com a local, ha jugat 12 partits amb 8 victòries (Barceloneta, Salou, Isur, Lleida, l'Hospitalet, Natació Sabadell, Segorbe i CCR Castelldefels) i 4 derrotes (Mataró, Pallejà, Cerdanyola i Industrias Santa Coloma B).

Actualment, el Canet es desè a la taula amb 32 punts i 10 partits guanyats, 2 empatats i 13 perduts. A Manresa va sortir derrotat per 11- 1 en un partit sense color.

Per la seva part el Manresa FS continua amb la plantilla curta per acabar aquesta temporada, i d'aquí al final té dues sortides complicades amb equips que estan lluitant pel descens com Canet i Lleida. Amb més normalitat rebrà a Segorbe, sumarà els tres punts de Terrassa (fora de competició) i l'últim dia rebrà a l'Union Santa Coloma al Pujolet. Tot això, per poder entrar en plaça de copa del Rei la propera temporada.