Imagina't tancarà la temporada dissabte amb «L'endrapasomnis» al Teatre Conservatori

«L'endrapasomnis» es representarà dissabte al Teatre Conservatori
«L'endrapasomnis» es representarà dissabte al Teatre Conservatori | Promocional
Redacció
25 d'abril del 2019
Actualitzat a les 18:43h
El Teatre Conservatori acollirà l'última funció de la temporada d'Imagina't amb l'espectacle L'endrapasomnis aquest dissabte 27 a les 17.30 h. Una producció de Teatre el Detall i la Tresca i la Vendresca, inspirada en el conte L'endrapasomnis de Michel Ende i adaptada per Jordi Palet. Aquesta mateixa representació va ser premiada per la crítica com a Millor Espectacle Familiar l'any de la seva estrena, el 2014.

Al país de la Bona Son la princesa Dormissona no pot dormir perquè té malsons. Els seus pares, els reis, rumien, ho consulten amb el coixí, demanen consells a metges, herbolàries i xarlatans però no troben cap remei que guareixi el mal de la petita princesa. Potser l'Endrapasomnis serà la solució…

Una història onírica i màgica que ens parla de la por, del valor terapèutic dels contes i de com busquem solucions ben lluny quan la resposta por ser dins de nosaltres mateixos.

Un espectacle recomanat a partir de 3 anys. 

Les entrades per veure L'endrapasomnis és 8€ (6€ amb Carnet Imagina't). Per a més informació a les taquilles del teatre i per internet.