«El preu» tancarà aquest cap de setmana el Toc de Teatre de la sala gran del Kursaal

per Redacció, 25 d'abril de 2019 a les 17:21 |
«El preu» es podrà veure en tres funcions al Kursaal | Promocional
Aquest cap de setmana, la Sala Gran del Kursaal acollirà El Preu d'Arthur Miller, que arribarà a Manresa en 3 funcions, sota la direcció de Sílvia Munt i interpretada per Pere Arquillué, Ramon Madaula, Lluís Marco i Rosa Renom. L'obra, que tancarà l'abonament del Toc de Teatre, es podrà veure dissabte a les 18h i a les 21h, i diumenge a les 18h. 

El Preu és el darrer èxit d'un dels grans dramaturgs del segle XX, Arthur Miller. Una història sobre l'enfrontament entre dos germans, que parla de les conseqüències de les nostres decisions. 


Dos germans es retroben a les golfes de la casa familiar després de 16 anys sense parlar-se. A cap de poc temps, la casa ha de ser enderrocada i, en Víctor, un humil policia a punt de retirar-se, i la seva dona Esther convoquen el germà gran, en Walter, cirurgià d'èxit, a una trobada amb el taxador per decidir el preu dels mobles familiars antics.

Són a les golfes, examinant els objectes dipositats sota una capa de pols, però aquestes velles andròmines no són l'única cosa que hi ha a la casa: també hi ha una pila de records, fantasmes que faran pensar els protagonistes en com podrien haver estat les coses si, en un cert moment, haguessin pres unes altres decisions.

Les entrades que tenen un preu de 26 euros, (22€ amb carnet Galliner, majors de 65 anys i 6€ per menors de 25), es poden comprar a les taquilles del Kursaal i per internet.

 

Participació