Sant Fruitós serà una de les seus de la 7a Jornada de Futbol Femení de la Federació

L'esdeveniment tindrà lloc el proper 1 de maig a 15 municipis d'arreu de Catalunya

Redacció
25 d'abril del 2019
Actualitzat a les 15:28h
Sant Fruitós de Bages serà una de les seus de la 7a Jornada de Futbol Femení de la Federació. L'esdeveniment tindrà lloc el proper 1 de maig a 15 municipis d'arreu del territori català.

La setena edició de la Jornada de Futbol Femení se celebrarà el proper dimecres 1 de maig al camp de futbol municipal  de Sant Fruitós de Bages durant tot el matí, des de les 9.30 a les 14.00 hores. Aquest acte està organitzat per la Federació Catalana de Futbol a través de la Delegació Bages- Berguedà-Cerdanya.
 
Totes les nenes i noies d'entre 6 i 14 anys que vulguin gaudir d'un matí ple de futbol, es poden inscriure a la Jornada de Futbol Femení a través de la web www.futbolfemeni.com.

La jornada, que es celebrarà de manera simultània a 15 seus federatives, té per objectiu promoure el futbol entre les noies amb edats compreses entre els 6 i els 14 anys que no siguin practicants habituals d'aquest esport o bé que vulguin millorar aspectes tècnics.

Aquest divendres dia 26, a les 8 del vespre, a la sala de plens de l'Ajuntament, es durà a terme la presentació oficial de la jornada.