L'espectacle «Dékoncert» tancarà divendres la programació de Platea Jove

«Dékoncert» posarà punt i final al Platea Jove
«Dékoncert» posarà punt i final al Platea Jove | Promocional
Redacció
25 d'abril del 2019
Actualitzat a les 14:03h
La sala gran del teatre Kursaal acollirà aquest divendres (21h) el darrer espectacle de la temporada de la programació de Platea Jove: Dékoncert de la companyia Solfacirc, una fusió de circ i música, interpretat per Biel Rosselló i Antoine Dagallier.

El Gran Hipòlit, un músic dotat però solitari, incapaç de comunicar amb altres humans, completament megalòman, arriba al escenari per un concert, on tot el decorat està fet per satisfer el seu ego!. El seu fidel ajudant Gerard, amb una imaginació sense límits i dotat de gran creativitat, ha de respondre a totes les demandes d'Hipòlit pel bon funcionament del concert. En el seu afany i desig de fer-ho bé, Gerard crearà un seguit d'accidents que desviaran el curs del concert per portar al gran Hipòlit per camins desconeguts i inversemblants, molt menys convencionals que els proposats per Hipòlit en el seu concert, i que permetran al públic de gaudir d'un duo més que sorprenent.


Un espectacle en què cada artista sobrepassa les seves fronteres creatives per endinsar-se en l'univers de l'altre. Un concert únic en el seu gènere, sorprenent, innovador, divertit i commovedor. Les entrades per veure Dékoncert, que tenen un preu de 5€, es poden comprar a les taquilles del Kursaal, i també per Internet.