Teatre documental sobre l'experiència d'una jove trassexual, divendres al Kursaal

Raphaëlle inspira aquesta obra de teatre documental
Raphaëlle inspira aquesta obra de teatre documental | Alfred Mauve
Redacció
25 d'abril del 2019
Actualitzat a les 12:57h
La programació de la sala petita del Kursaal acollirà aquest divendres, 26 d'abril a les 21h, Raphaëlle. Després de Nadia i Claudia, la companyia La Conquesta del Pol Sud -dedicada al teatre documental que combina el treball amb testimonis reals a escena i la investigació periodística- torna a Manresa per mostrar l'experiència d'una jove transsexual: la Raphaëlle Pérez. Aquesta és la darrera peça de la trilogia sobre dona, identitat i història.

El recorregut de Raphaëlle està marcat per la lluita, per la recerca de la identitat, per l'autoafirmació, pel trencament dels motlles, pels somnis... Tot i haver nascut a un dels països capdavanters a Europa, França, la vida de la Raphaëlle no ha estat, no és i, potser, no serà gens fàcil. La seva valentia -i les seves aspiracions i decepcions- ens interpel·len directament.

Raphaëlle és una mirada fascinada per un món en plena transformació, una transformació que afecta tots els àmbits de les nostres vides i que, especialment, està redefinint el rol dels gèneres.

L'espectacle, que es va estrenar el setembre de l'any passat al Centre de Cultura Contemporània de Barcelona, està dirigit per Carles Fernández Giua. 

Les entrades per veure Raphaëlle tenen un preu de 15€ (12€ per majors de 65 anys i 6€ amb Carnet Galliner i menors de 25 anys) i es poden comprar a les taquilles del teatre Kursaal o per internet.

Xerrada postfunció

Un cop acabada la funció de Raphaëlle hi haurà un col·loqui amb la mateixa Raphaëlle Pérez per comentar l'obra amb el públic.