Albert Palomar presentarà dimarts que ve al Kursaal el seu últim disc, «La llosa del cavall»

Aquest és el tercer disc del cantautor manresà que al Kursaal estarà acompanyat per Lars Serra, Xavier Matamala i Marc Torregrossa

Albert Palomar i Lars Serra
Albert Palomar i Lars Serra | MEES
Redacció
25 d'abril del 2019
Actualitzat a les 12:08h
La sala petita del Kursaal acollirà el dimarts, 30 d'abril a les 21h, la presentació del nou disc del manresà Albert Palomar, La llosa del cavall. Aquest és el tercer disc d'Albert Palomar, en què fa un gir de 180º respecte al so Folk dels anteriors. El músic deixa la guitarra i abraça el piano i els sintetitzadors de la mà de Lars Serra (Praga) conjuntament amb Xavier Matamala (Plouen, Namina) a la bateria i Marc Torregrossa (Puput. Boogie Dreams) al baix.

El disc, impulsat mitjançant una campanya de micromecenatge i que s'ha enregistrat a Aviram Estudi, inclou deu cançons de pop tranquil i lluminós. La temàtica de les lletres ha deixat de banda la introspecció i els mons onírics de treballs anteriors per centrar-se en les relacions interpersonals. És un disc més urbà, a diferència dels seus discs anteriors, més inspirats en la natura.

Albert Palomar és músic i productor amb 20 anys d'experiència professional. Com a compositor ha realitzat música per teatre, BSO publicitat. Com a productor ha treballat en una trentena de projectes (Ian Sala, Ocells, Galifardeu Atòmic, the Missing Leech, Jordi Pèlach…). Va ser membre del grup Plouen amb qui van guanyar un premi Enderrock, l'Altaveu Frontera i van tocar a festivals com el Popkom de Berlín o el SXSW de Texas USA, MMVV, Senglar Rock, Fire Festival… Posteriorment ha enregistrat tres cd's com a cantautor: Cor de bou, No estem sols i La llosa del cavall.

Les entrades per veure Albert Palomar tenen un preu de 12 euros (10 euros menors de 25 anys, majors de 65 anys, carnet Galliner i Escoles de Músiques).