Contes en anglès i català i la visita d'una víctima del règim de Pinochet, a la biblioteca de Sant Joan

Portada i contraportada del llibre que presentarà divendres a Sant Joan el xilè José Hernán Cifuentes
Portada i contraportada del llibre que presentarà divendres a Sant Joan el xilè José Hernán Cifuentes
NacióManresa
25 d'abril del 2019
Actualitzat a les 11:22h
La biblioteca Cal Gallifa de Sant Joan de Vilatorrada ha programat tres activitats per aquest divendres i dissabte. La primera, que tindrà lloc divendres a les sis de la tarda, estarà dirigida a públic familiar i consistirà en la lectura en veu alta de El llop ha tornat, un conte escrit per Geoffroy de Pennart i que explicarà Maria Josep Ventura.  
La proposta, emmarcada dins la iniciativa "Laboratori de Lectura", tindrà lloc a la sala infantil Alba Sellarés i narrarà la història del senyor Conill, que té molta por d'anar a dormir. I per què? Doncs perquè ha llegit, al diari, que el llop ha tornat...
 
Paral·lelament, el mateix divendres 26, a dos quarts de vuit del vespre, la sala principal de la biblioteca rebrà la visita de José Hernán Cifuentes, un xilè que va treballar activament per la justícia social del seu país durant l'etapa del president Salvador Allende i que, després de ser torturat i empresonat per Pinochet, va fugir i es va exiliar a Gal·les, on actualment encara resideix. En l'acte que protagonitzarà a Sant Joan presentarà el seu llibre Somnis revolucionaris: de Xile a Gal·les, un relat en primera persona sobre la seva història de vida. L'acompanyarà la santjoanenca Roser Giménez, que ha estat l'encarregada de traduïr el relat al català. Al llarg d'aquest cap de setmana, a més, NacióManresa publicarà una entrevista al mateix José Hernán Cifuentes.
 
La graella d'activitats setmanals impulsada per la biblioteca Cal Gallifa finalitzarà dissabte (27 d'abril) amb la narració animada en anglès del conte Saint George and the Dragon, de la mà de l'equip Clil Catalonia. La proposta començarà a dos quarts de dotze del migdia i està adreçada a infants de 3 a 6 anys.