El Teatre Conservatori acollirà dijous el concert de retrobament dels Sis d'Aquí

Els sis d'aquí
Els sis d'aquí | MEES
Redacció
24 d'abril del 2019
Actualitzat a les 19:11h
El Teatre Conservatori presentarà aquest dijous a les 20 h el concert de retrobament d'Els sis d'aquí amb el seu públic després de 35 anys, dins de la programació del cicle El Club de la Cançó. Els Sis d'Aquí van irrompre a la segona meitat dels anys setanta enmig d'un panorama social i també musical difícil d'imaginar amb ulls d'ara. Han tornat al ser esperonats per l'acollida que van tenir en la seva participació, ara fa un any, en l'homenatge al Grup de Folk que es va fer al Kursaal.

Els que ho van viure van poder constatar que van constituir un fenomen. Aquells sis adolescents que van començar com qui no vol la cosa i que van assaborir els primers aplaudiments fent de teloners dels Esquirols, aviat van emular l'estil d'aquell grup folk i van aconseguir que centenars de joves -i no tan joves- cantessin a cor amb ells les seves pròpies cançons i omplissin a vessar els llocs on actuaven. La mili -una altra cosa també difícil d'imaginar amb ulls d'ara- va estroncar el seu èxit i el 6 de maig del 1984 van fer el seu gran concert de comiat a la Sala Ciutat.

Per més informació a les taquilles del teatre Kursaal i per internet. El preu de les entrades per Els Sis d'Aquí és de 15€ (12€ majors de 65 anys, menors de 25 anys, Escoles de música i Carnet Galliner).