Disparen un tret contra la finestra de casa seva a Manresa on hi té una estelada

Els Mossos d'Esquadra confirmen que es tracta d'un impacte de balí i han obert una investigació

Impacte del balí a la finestra del domicili
Impacte del balí a la finestra del domicili | @orientaccio
24 d'abril del 2019
Actualitzat a les 23:59h
Els inquilins d'un pis del Barri Antic de Manresa es van endur un bon esglai el passat Divendres Sant quan algú els va disparar amb una escopeta de balins a la finestra de casa seva on hi tenen penjada una estelada i un domàs de llibertat als presos polítics.

Segons ha explicat la titular de l'habitatge a NacióManresa, els fets van ocòrrer divendres passat al seu domicili del Barri Antic, quan al vespre el seu fill va sentir un fort impacte a la finestra. Quan s'hi van acostar va veure que el vidre exterior estava foradat. El fill de la família, major d'edat, va avisar la seva mare, que estava de vacances, i aquesta va avisar els Mossos d'Esquadra que, quan van revisar els danys, van concloure que l'impacte havia estat fet amb un balí disparat per una escopeta de compresió d'aire.

De seguida que va arribar la propietària, van presentar denúncia als Mossos d'Esquadra, que han obert una investigació, tot i que asseguren que serà molt difícil identificar l'autor del tret. El balí va foradar el vidre exterior de la finestra però va rebotar contra l'interior.

La finestra es troba en el tercer pis d'un immoble que dona a un desnivell important, fet que fa que a peu de carrer encara es trobi molt més elevat. La finestra que va rebre l'impacte es troba a una altura lliure d'altres finestres veïnes.