La Festa Major del Vic-Remei engegarà dissabte amb la música com a protagonista indiscutible

Els 4Cat seran els encarregats de posar punt i final a la vetllada d'aquest dissabte
Els 4Cat seran els encarregats de posar punt i final a la vetllada d'aquest dissabte | ASM
NacióManresa
24 d'abril del 2019
Actualitzat a les 11:45h
Quan el mes de maig comença a treure el nas, l'Associació del Veïns del Vic-Remei -amb el suport de l'Ajuntament de Manresa- dona la benvinguda a la seva particular festa major, un esdeveniment que enguany tindrà lloc del 4 de maig al 14 de juny i que, com ja és tradició, comptarà amb la celebració d'una nova edició del cicle Nits Musicals al barri, que ja compta amb més de vint anys de trajectòria i que en aquesta ocasió portarà un total de sis formacions d'estils diversos.

En aquest sentit, passaran per l'escenari del barri els Bluebell Duet, un conjunt format pels manresans Èric Sans i Laura Mateo que versionaran, en acústic, temes d'èpoques diverses (17 de maig); la cantant Celeste Alías i el multi instrumentista Maru Di Pace, que oferiran un recital amb aires llatins (24 de maig); la banda local A Punt de Rock que, tal com descobreix el seu nom, faran les delícies dels amants d'aquest gènere musical (31 de maig); els grups de l'Esclat Combo Divergents i reCOR-d (7 de juny), i la Unió Musical del Bages, que ja fa anys que s'encarrega de cloure el cicle (14 de juny).

Tots els concerts -que seran d'entrada gratuïta- començaran a un quart d'onze de la nit i comptaran amb servei de bar i entrepans.

El tret de sortida, aquest dissabte

A banda de la part musical (que, certament, és la que tindrà més pes), la festivitat inclourà, també, altres actes lúdics, que es concentraran tots aquest dissabte, 4 de maig. Tot plegat engegarà a les cinc de la tarda amb una xocolatada popular al carrer Verge de l'Alba que inclourà, també, inflables per als més menuts, desfilada de geganters i grallers i una gimcana pels més juganers.

Paral·lelament, el local de l'AVV acollirà una exposició de manualitats fetes pels infants de l'associació i al carrer Jacint Verdaguer es durà a terme, a partir de dos quarts de sis de la tarda, un concert a càrrec de la Banda Infantil i els grups de flautes del Conservatori Municipal de Música de Manresa (CMMM).

La música seguirà mantenint protagonisme amb l'actuació de la Coma Big Band del CMMM (que tindrà lloc a dos quarts de vuit del vespre al carrer Jacint Verdaguer), i amb el concert del grup de versions de rock català 4Cat, que seran els encarregats de posar punt i final a la vetllada.