El BAXI Manresa reforça el lloc de base amb la cessió de Sergi Garcia

El jove jugador mallorquí arriba cedit fins a final de temporada

Sergi Garcia arriba cedit al BAXI Manresa
Sergi Garcia arriba cedit al BAXI Manresa | T. Ruibal
23 d'abril del 2019
Actualitzat el 24 d'abril a les 15:19h
El BAXI Manresa ha anunciat la incorporació del base Sergi Garcia, que arriba cedit fins a final de temporada pel València Bàsquet. D'aquesta forma, Joan Peñarroya veurà reforçada la posició de director de joc. El mateix tècnic va recordar que el conjunt manresà ha actuat en deu jornades amb un o cap base pur en el transcurs d'aquesta temporada. Le lesió de Corey Fisher, encara sense durada determinada però que es podria allargar algunes setmanes, gairebé obligava a fer un moviment. Més després de la rescissió de Jokubas Gintvainis. Fins que el nord-americà no es recuperi, Sergi Garcia i Iffe Lundberg seran els encarregats de dirigir el BAXI Manresa amb el suport quan calgui de David Òrrit.

El nou base del BAXI Manresa té 22 anys i fa 1,93 metres d'alçada. Ha viscut la seva segona temporada a València amb una mitjana de dos punts i una assistència en sis minuts de joc. Abans del seu pas per la Fonteta Garcia va jugar a Saragossa. 

Garcia ja va aparèixer en algunes travesses per sortir cedit a finals de 2018. Diversos equips optaven a incorporar-lo, entre els quals ja hi havia el BAXI Manresa. El Breogan semblava ser una altre opció. Però finalment, Garcia acabarà la temporada al Nou Congost.
Arxivat a