El Kursaal posa a la venda entrades per a un nou concert d'El Pot Petit per al 22 de setembre

per Redacció, 23 d'abril de 2019 a les 14:49 |
El Pot Petit farà dues actuacions a Manresa | Promocional
Després que aquest dimarts al matí s'han pràcticament exhaurit les entrades del concert d'El Pot Petit del 22 de setembre a les 18h a la sala gran del Kursaal, s'ha programat una nova sessió de l'espectacle per al mateix diumenge, 22 de setembre a les 12 h. Les entrades es poden comprar a taquilles (d'11h a 13h i de 18h a 21h) i per internet.

El Pot Petit celebra 10 anys plens d'aventures, ritmes, rialles i cançons amb un concert excepcional que només es podrà veure a deu únics llocs! I dos d'aquests, seran al Kursaal. Voleu descobrir què hi ha dins El Pot Petit? Per aquesta ocasió tan especial presentaran un trosset d'aquest món tan màgic on viuen la Jana, en Pau i la Melmelada Band! I per fer-ho comptaran amb tretze músics a l'escenari que faran sonar les cançons d'El Pot Petit com mai abans no s'han sentit.


Una experiència per a què les famílies la recordin per sempre. Una ocasió magnífica per viure les cançons que s'estan convertint en part de la banda sonora d'un gran nombre de llars. 

El preu de les entrades és de 10 euros per als menors de 12 anys (12 euros de 12 a 25 anys, amb descompte Galliner i majors de 65 anys, i 15 euros a preu normal).

 

Participació