La programació per a Gent Gran del Kursaal tornarà dimecres amb «Remena nena»

per Redacció, 23 d'abril de 2019 a les 13:50 |
«Remena nena» es representarà dimecres al Kursaal | Promocional
La Sala Gran del Kursaal acollirà aquest dimecres 24 d'abril a les 18h, l'espectacle Remena Nena amb Arnau Tordera, Jordi Domènech i l'Orquestra Terrassa48, que es podrà veure dins del Cicle per a Gent Gran, que compta amb el suport de l'Obra Social "la Caixa". Remena nena és un concert dedicat a la revista, un gènere teatral i musical molt conreat en diferents teatres del Paral·lel barceloní a principis del segle XX.

L'espectacle conté números de diverses revistes arranjades i cantades per dos músics procedents de diferents àmbits com el contratenor Jordi Domènech i el cantant d'Obeses Arnau Tordera, acompanyats per Orquestra Terrassa 48 i amb dramatúrgia d'Antoni Font.


En definitiva, se sentiran cuplets i música dels anys 30 posats al dia, actualitzats pel que fa a la forma i el contingut, amb un resultat explosiu de la mà de dos dels grans de l'escena musical catalana actual.

Les entrades per veure Remena Nena tenen un preu de 15 euros (12 amb el carnet del Galliner, menors de 25 anys i 6 per als majors de 65 anys) i es poden comprar a les taquilles del Kursaal i per internet.

 

Participació