Moià obre dues convocatòries urgents per treballar al Museu

La presentació d'ofertes s'ha de fer abans de diumenge

per Redacció , 23 d'abril de 2019 a les 11:24 |
Aquesta informació es va publicar originalment el 23 d'abril de 2019 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
L'Ajuntament de Moià obra dues convocatòries urgents per:

La contractació d'un monitor-guia pel Museu Municipal de Moià i Parc Prehistòric de les Coves del Toll, per procediment selectiu de màxima urgència per treballar caps de setmana, festius i ponts preferentment.


La selecció es farà mitjançant valoració de mèrits (30% sobre la puntuació total), en funció de la documentació aportada per cada candidat, i una prova de coneixements (70% de la puntuació total). La prova de coneixements es farà en crida única el 29 d'abril de 2019 a les 10.00 hores a l'Edifici de Can Carner.

Inici del contracte: dimecres 1 de maig de 2019

 
I d'un monitor-guia i auxiliar de suport a la catalogació de fons al Museu de Moià i Parc Prehistòric de les Coves del Toll: -Jornada parcial 30 hores setmanals de dilluns a divendres i puntualment algun cap de setmana. -Contracte d'obra o servei fins 31 de desembre de 2019, amb possibilitat de pròrroga.

Inici del contracte: dijous 2  de maig de 2019
 
La presentació d'ofertes de les dues convocatòries s'ha de fer abans del diumenge 28 d'abril al registre de l'Ajuntament de Moià.

 

Participació