El pla Activa't de Sallent prepara cinc cursos per aquesta primavera

Els interessats en realitzar la formació es poden apuntar a través del Servei de Promoció Econòmica i Ocupació de l'Ajuntament

Redacció
23 d'abril del 2019
Actualitzat a les 10:07h
L'aposta del Pla Activa't del Servei de Promoció i Ocupació de l'Ajuntament de Sallent per aquest mes d'abril és un curs de manipulació d'aliments. El curs, de 6 hores, vol aportar els coneixements bàsics establerts a la manipulació d'aliments i aplicar-los a l'entorn laboral. La realització del curs culmina amb l'entrega d'un diploma oficial amb una vigència de 4 anys. Les classes es faran el dilluns 29 i dimarts 30 d'abril de dos quarts de nou del matí a dos quarts de dotze i van dirigides a totes aquelles persones que busquen feina i noves sortides professionals i també per aquelles que ja treballin en el sector.

A més, durant el mes de naig es faran tres cursos més. La fórmula de les 5 vitamines per a l'èxit professional i personal, dirigit a comerços i serveis i que es realitzarà el dimarts 7 i dijous 9 de maig de 15h a 17h a El Salt. També es farà un curs d'Instagram els dimarts 14 i 21 de maig de 20h a 22h dirigit, sobretot, als autònoms. La formació de maig culminarà amb un curs de conductor de carretó elevador frontal, que constarà de dues fases, una teòrica, el 6 de maig de 8h a 14h, i una de pràctica, a convenir entre el 7 al 10 de maig.

Finalment, per al mes de juny, el Pla Activa't té preparat un curs de treballs en alçada, de sis hores, el dilluns 10 de juny de 8h a 14h, a El Salt. Aquest curs vol aportar els conceptes bàsics sobre seguretat i salut en treballs en alçada.

Els interessats poden inscriure's o demanar informació al Servei de Promoció econòmica i ocupació trucant al telèfon 93 820 61 92, o bé, a l'adreça de correu electrònic [email protected].