La 25a Festa de la Primavera de Sant Joan oferirà dos recorreguts de caminada

El 5 de maig torna la Festa de la Primavera de Sant Joan
El 5 de maig torna la Festa de la Primavera de Sant Joan | AjSJV
Redacció
23 d'abril del 2019
Actualitzat a les 10:16h
Amb l'objectiu de donar a conèixer l'entorn paisatgístic i el patrimoni històric del municipi, l'Ajuntament de Sant Joan de Vilatorrada torna a organitzar, de cara al primer diumenge del mes de maig, la caminada popular de la Festa de la Primavera, que enguany celebra la seva 25a edició. 

A banda, el consistori organitza l'exposició 25 anys de la Festa de la Primavera de Sant Joan de Vilatorrada. La xerrada-inauguració tindrà lloc el dijous 2 de maig a les 19.30 a la Biblioteca Cal Gallifa i anirà a càrrec de Jordi Planell i Marc Vilarmau. L'exposició es podrà visitar del 29 d'abril al 18 de maig. 

Recorregut

Per a la jornada d'aquest any 2019, l'Ajuntament proposa dos recorreguts: 

- Un de més llarg, de 17,3 quilòmetres i amb un desnivell de 450 metres 
- Un de més curt, de 9,3 quilòmetres i amb un desnivell de 260 metres. Aquest recorregut està pensat especialment per famílies amb infants. 

L'organització proporcionarà dos avituallaments als assistents durant el recorregut.

Inscripcions

- Per Internet a través d'aquest enllaç. Les inscripcions online es tancaran el 3 de maig, a les 14 hores. 
- Presencialment a l'Ajuntament. Les gestions es podran fer del 29 d'abril al 3 de maig, de dilluns a divendres, en horari de 9 h a 14 h; el dijous també de 16 h a 19 h. 
- El mateix dia a Cal Gallifa, a partir de les 7.30 h, sempre que quedin places disponibles. Divendres 3 de maig s'informarà del nombre d'inscripcions disponibles. 

Les inscripcions s'han de realitzar individualment i també s'han de facilitar dades personals de cada participant (nom i cognoms, DNI -o targeta sanitària en cas de no disposar de DNI-, data de naixement, telèfon de contacte i correu electrònic). El consistori informa també que les places són limitades i que els participants rebran una samarreta tècnica de regal en finalitzar la caminada. 

El preu per participar en la caminada popular és de 8 euros si la inscripció es realitza a través de la pàgina web, o bé de 10 euros si es fa presencialment. El cost per als infants menors de 12 anys és de 4 euros en ambdós casos. 

Els participats poden, voluntàriament, pagar 1 euro més que anirà íntegrament destinat a l'organització de la Festa Major Infantil de Sant Joan City. 

Horari

- A les 08 h: arribada i concentració a Gal Gallifa, amb esmorzar inclòs per a totes les persones participants. 
- De 08.30 h a 08.45 h: sortida esglaonada des de Cal Gallifa. 
- A partir de les 11 h: arribada de les persones participants a Cal Gallifa, amb danses i dinàmiques participatives a càrrec d'Ai Carai.