El PSC Manresa manté els actuals regidors en els primers llocs de la llista a les municipals

A Felip González, Mercè Cardona i Joaquim Garcia els acompanyen Mariana Romero i Anjo Valentí

Membres de la llista del PSC Manresa
Membres de la llista del PSC Manresa | PSC
Redacció
23 d'abril del 2019
Actualitzat a les 9:09h
El PSC de Manresa ha anunciat la seva llista electoral, coincidint amb el darrer dia habil per presentar les candidatures per a les eleccions locals del maig davant de la Junta Electoral. Els socialistes manresans aposten per la continuitat del seu grup municipal actual de tres regidors i completen la llista en els llocs següents amb persones "d'un perfil tècnic i preparat per governar, en una candidatura que reuneix, a més, a un ampli col·lectiu molt divers i molt representatiu de la ciutadania a la qual volem representar des de l'activitat pública municipal".

"Es tracta de manresans i manresanes de diverses procedències cíviques que, totes elles, tenen en comú la seva voluntat honesta de contribuir a millorar la ciutat. Això, i els valors socialistes de no defallir en la defensa de la igualtat d'oportunitats i la justícia social, l'objectiu comú d'aconseguir una ciutat més inclusiva".

El PSC es presenta a les properes eleccions locals com "una proposta transformadora que es basa en el benestar dels que hi vivim, en aconseguir una ciutat de tothom, per a tothom i amb tothom. Sense que importi el lloc de naixement o com pensem, si és que pensem diferent". "Repetim els tres regidors de l'actual grup municipal perquè em estat una oposició que des del primer dia hem actuat com si governessim , fent una tasca d'oposició sempre constructiva, fins i tot quan hem fet crítica d'aquells aspectes de l'acció del Govern Junyent-Aloy en què l'Ajuntament no ha encertat. La nostra no ha estat una crítica perquè sí, hem actuat sempre des de el diàleg i la cerca del més ample consens com, per exemple, en la elaboració dels principals plans estratègics que s'han aprobat durant els darrers quatre anys, sempre buscant fórmules d'acord amb el Govern i amb la resta de grups de la oposició".

Llista

1. Felip González Martin. Periodista. President del Grup Municipal del PSC (2015-2019),

2. Mercè Cardona Junyent. Exalcaldesa de Monsitrol de Calders i expresidenta del Consell Comarcal del Bages. Regidora a Manresa (2015-19).

3. Joaquim Garcia i Comas. Arquitecte. Tinent d'alcalde d'Urbanisme en els mandats de l'alcalde Jordi Valls. Regidor del PSC (2015-19).

4. Mariana Romero Salguero. Arquitecta Tècnica i Graduada en Enginyeria de l'Edificació amb més de 26 anys d'experiència en la professió en obra pública i privada; així com a tècnica municipal.

5. Anjo Valentí Moll. Politòleg expert en polítiques europeees i dret comunitari, secretari d'organització de PSC Manresa i President del Club Tennis Manresa.

6. Neus Garcia Llorente. Activista social en diversos àmbits cívics. De professió infermera, primer a la Unitat Coronària, després al Centre Hospitalari de Manresa i a Althaia.

7. Pere Massegú Bruguera. Llicenciat en Ciències Econòmiques i Dret. Ha treballat 39 anys a l'Ajuntament de Manresa, entre altres, en responsabilitats directives a Hisenda i Gestió Tributària, Planificació, Promoció Econòmica i Territori.

8. Alison Bancroft (indepedent). Nascuda a Manchester és filòloga en espanyol i francès. Màsters en Ensenyament i Linguística Aplicada. Experta en Logística i Exportació empresarial.

9. Alain Jordà Pempelone. Consultor en desenvolupament local. Regidor de l'Ajuntament de Manresa amb els alcaldes Jordi Valls i Josep Camprubí.

10. Georgeta Anghel (Independent). Infermera a Rumania. Estudia el Grau Superior en Imatge per al diagnòstic i medicina nuclear. Tres vegades campiona de Catalunya de billar a tres bandes.

11. Sebastià Suet Cano (Independent). Treballador metal.lúrgic des dels 16 anys. Activista social a Manresa que col labora amb diverses entitats com la UBIC i el Bàsquet Manresa.

12. Mercè Soldevila Majó (Independent). 30 anys treballant a la Fundació Sociosanitaria de Manresa FUSSAM. Actualment es sindicalista de l'àmbit de les persones grans a la UGT.

13. Amadou Makhtar Gueye Ndiaye (Independent). Informàtic de professió actualment és el president de l'Associació Amics del Senegal del Bages . Entrena el primer equip de Callús Futbol Club.

14. Lucia Campos Carol. Sindicalista del sector de la banca per UGT

15. Jaume Serra Carné. Historiador, ha estat president del Centre d'Estudis del Bages.

16. Maria Teresa Nadal Delgado. Empresaria.

17. Juan Carlos Vázquez Salguero (Independent). Autònom de la pintura decorativa i de l'espectacle de les varietats per a tots els publics.

18. Laura Bastardas Pérez (Independent). Llicenciada en Pedagogia Terapèutica i mestra de primària.

19. Benito Guerra Asensio. Treballador jubilat de l'Ajuntament de Manresa.

20. Montserrat Pons Vallés. Profesora titular i exvicerectora de la UPC de Manresa. Exregidora de l'Ajuntament de Manresa. 

21. José Empez García. President del Consell Esportiu del Bages, exregidor de l'Ajuntament de Manresa.

22. Isabel Sánchez López. Expresidenta de l'Associació de Veïns del barri de Sant Pau.

23. Joan Canongia Gerona. Extinent d'alcalde de l'Ajuntament de Manresa ha estat diputat al Parlament i a les Corts Generals.

24. Juliana Casero García (Independent). Presidenta del Casal de Gent Gran del barri de la Balconada.

25. Jordi Marsal i Muntalà. Extinent d'alcalde de l'Ajuntament de Manresa ha estat diputat a les Corts Generals.

26. Jose Luis Irujo Fatuarte. Metge. Extinent d'alcalde de l'Ajuntament de Manresa.

27. Maria Jesús Pérez Alfonso (Independent). Presidenta de l'Associació Espanyola de Lluita contra el Càncer a Manresa, i exregidora de l'Ajuntament.

28. Ruth Guerrero Rodríguez. Enginyera, ex regidora de l'Ajuntament de Manresa.