Fibracat llança per Sant Jordi la telefonia mòbil a tot Catalunya

L'operador català presenta unes tarifes –Muriel, Elna, Caterina, Aloma, Montserrat, Lola i Joana- que homenatgen dones influents del país

L'store de Fibracat a Manresa
L'store de Fibracat a Manresa | Fibracat
NacióDigital
23 d'abril del 2019
La manresana Fibracat, el primer i únic operador global de telecomunicacions català, llança aquest Sant Jordi la seva oferta de telefonia mòbil a tot Catalunya per a particulars i empreses. L’operadora es troba immersa en un ambiciós pla d’expansió que la portarà a ser a tot el territori, no només oferint telefonia mòbil, sinó també fibra òptica i telefonia fixa. 

En el marc d’aquesta aposta pel territori, l’operadora s’està desplegant per tot el país i està fent créixer la seva presència física en diversos punts de la geografia catalana obrint noves oficines a Barcelona, Lleida, Girona i Reus, que se sumen a la de Manresa. 

En aquest context de decidida expansió, Fibracat, lluny d’augmentar tarifes, ha ampliat les prestacions dels seus serveis, ha abaixat preus d’algunes tarifes i, fins i tot, en alguns casos, ofereix importants millores al mateix temps que retalla preus. 

Un reconeixement a dones revolucionàries

Fibracat presenta aquest Sant Jordi les seves set tarifes de mòbil atrevidament revolucionàries, que entronquen amb els valors de la cultura i les lletres catalanes des d’una perspectiva totalment femenina, ja que han estat batejades amb noms de pila de dones revolucionàries (escriptores, activistes, il·lustradores...), que en la majoria dels casos van lluitar per mantenir viva la llengua i la cultura catalanes. Així doncs, Fibracat ret homenatge a dones influents contemporànies que han lluitat pels drets i llibertats i que han fet grans aportacions a la cultura i l’educació catalanes. 

Dels set noms de dona, n’hi ha que ens connecten directament amb cinc dones reals i influents en la història contemporània de Catalunya: Muriel (Casals), Caterina (Albert), Montserrat (Roig), Lola (Anglada) i Joana (Raspall); i n’hi ha dos que de manera indirecta (Elna i Aloma) ens remeten a dues dones també referents. Elna ens recorda la gesta d’una altra gran dona, la suïssa Elisabeth Eidenbenz; i en el segon cas, Aloma ens porta a pensar directament a la novel·la homònima de Mercè Rodoreda.

La tarifa Muriel inclou, per només 20 euros al mes –amb IVA inclòs-, trucades il·limitades, 25 gigues i 1.000 SMS nacionals a mòbils Fibracat. Consulta la resta de tarifes a Fibracat.cat.