El CDR Manresa organitza un debat a quatre en el marc de les eleccions espanyoles del 28-A

Tindrà lloc aquest proper dijous a l'Espai Òmnium entre representants d'En Comú Podem, Junts per Catalunya, Front Republicà i ERC

Redacció
22 d'abril del 2019
Actualitzat el 23 d'abril a les 0:49h
Paperetes per a les eleccions
Paperetes per a les eleccions | LaVeu
El proper dijous, a 2/4 de 8 del vespre a l'Espai Òmnium, el CDR Manresa organitzarà un debat, a quatre bandes, de cara a les eleccions espanyoles del proper 28 d'abril, amb la participació de les quatre forces sobiranistes que es presenten a les eleccions En Comú Podem, Esquerra Republicana de Catalunya, Junts per Catalunya i Front Republicà, moderat per l'estudiant de periodisme manresà, Pol Ruiz.

El format del debat serà d'una extensió de dues hores com a màxim, divida en cinc blocs, i preguntes per part del públic, per acabar.         

El representant de cada candidatura serà:

- En Comú Podem: Ana Querol, número 26 a la llista de les eleccions Generals, professora d'autoescola, militant d'Iniciativa per Catalunya Verds i coordinadora ICV Manresa.

- Junts Per Catalunya: Josep Pagès, número 7 a la llista de les eleccions Generals, professor associat de la UAB, lletrat constitucional a l'Ajuntament de Barcelona i membre de la Sindicatura Electoral del Referèndum de l'1 d'Octubre del 2017.

- Front Republicà: Pep Peraire, número 29 a la llista de les eleccions Generals i exmembre del Secretariat de l'ANC Manresa.

- Esquerra Republicana: Ramon Fondevila, President ERC Manresa, ex regidor per ERC a Manresa i professor a l'Institut Guillem Catà.