Les Caramelles de Pasqua es passegen per Sant Vicenç de Castellet

Els cants i danses han estat interpretats per l'Associació Músical Castellet i l'Esbart Santvicentí

L'Associació Músical Castellet - Coral Nou Hortitzó
L'Associació Músical Castellet - Coral Nou Hortitzó | Àlex Gómez Ribera
21 d'abril del 2019
Actualitzat a les 18:42h
Sant Vicenç de Castellet ha celebrat la Pasqua amb una nova edició de les tradicionals Caramelles. Els encarregats de fer-les han estat, com sempre l'Esbart Dansaire Santvicentí i l'Associació Musical Castellet, les dues entitats han anat fent diferents recorreguts pel poble i era previst que, al final del matí, fessin una actuació conjunta a la plaça de l'Ajuntament.

L'Associació Musical Castellet-Coral Nou Horitzó ha combinat cançons i danses, tot plegat acompanyat del carro, guarnit amb boix, que sempre els acompanya. La coral ha anat interpretant, en diferents punts del recorregut, l'adaptació de la cançó Caramelles del grup Els Catarres i la canço Mare Meva, una adaptació de la peça Mamma Mia, del grup ABBA. A més a més els diferents grups de la colla de Caramelles han ballat les danses Volta cap aquí, el Ball de Cascavells de Castellgalí, el Ball de Bastons i el Ball dels Nans Vells.
 

L'Esbart Dansaire Santvicentí. Foto: Àlex Gómez Ribera


D'altra banda l'Esbart Dansaire Santvicentí també ha interpretat diverses danses pels carrer i places del municipi, els petits de l'escola de dansa han fet el Ballet del Rotlletó, els mitjans han ballat els Esclops d'en Paui els grans l'Hereu Riera, a més a més el grup juvenil ha presentat El Rigodón Pallarés i, finalment, el Cos de dansa ha fet la dansa El Joan del Riu.